Altres lectures

retiro perdida 03En aquest espai podreu trobar escrits de diverses persones que han treballat en els temes del Missatge de Silo i que han tingut experiències que han volgut compartir.

Comentaris, reflexions, tècniques de meditació, treballs en grup o individuals, vivències úniques o experiències en grups…

El Missatge de Silo fomenta i anima a la lliure interpretació dels textos, dels llibres, de les xarrades, etc. Cadascú viu i avança des del seu camí i des de la seva visió. L’intercanvi obert i respectuós d’aquesta llibertat d’interpretació és el que trobarem en aquestes pàgines.

 

Comentarios a «El Camino» en Àgora Humanista (2013) . Estos comentarios son la síntesis de un trabajo en equipo realizado a lo largo de varias semanas en el Àgora Humanista de 9 Barris en el año 2103.

Ceremonia de Oficio: explicación y técnica (Silo) . En la llamada “Ceremonia de Oficio” se realiza una meditación dinámica para despertar el fenómeno de la Fuerza. En este texto, Silo dio una explicación detallada de cada paso que se realiza en la práctica a un grupo que iba haciéndolo al mismo tiempo.

 

Comentarios cerrados.